Gereh – Live at Azadi Tower

کنسرت گروه موسیقی «گره» شامگاه هشتم و نهم مهر ماه در برج آزادی برگزار شد.

در این کنسرت شهروز گودرزی و هادی کیانی (خواننده)، سهیل زرین کلک (گیتار)، آندره خاچیکیان (گیتار الکتریک)،  محمد نیک (بیس)، نوید رهبر (کیبورد) و بهزاد اشعاری (درامز)  به هنرنمایی پرداختند.

گره در اولین اجرای خود به بازنوازي قطعاتي کلاسيک از موزيک راک به شرح زير پرداختند.


1. Allan and Lande – Come Alive
2. Ronnie James Dio – Holy Diver
3. Rainbow – Can’t Let You Go
4. System of a Down – Aerials
5. John Petrucci – Glasgow Kiss (Instrumental)
6. Symphony X – Without You
7. Poets of The Fall – Carnival of Rust
8. Bryan Adams – Summer of 69
9. Iron Maiden – The Wicker Man
10. Five Finger Death Punch – Hard to See
11. Skidrow – 18 and Life
12. John Petrucci – Curve (Instrumental)
13. Breaking Benjamin – Breath
14. Scorpions – You and I
15. Metallica – King Nothing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up